milijuni za Juniora

Real potvrdio kupovinu Viniciusa Juniora za 45 milijuna eura

Sport / Nogomet | 23. 05. 2017. u 20:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u utorak navečer potvrdio potpis ugovora s brazilskim Flamengom o angažmanu tinejdžerske zvijezde Viniciusa Juniora, kako bi od srpnja 2018. ovaj nadareni mladi nogometaš mogao pristupiti kraljevskome klubu.

Vinicius Junior bi za Real mogao zaigrati godinu dana kasnije, a klubovi mogu dogovoriti i njegov raniji dolazak na Bernabéu, ali u svakom slučaju ne prije srpnja iduće godine.

"Real Madrid C. F. i Clube de Regatas do Flamengo postigli su sporazum o prijenosu prava na igrača Viniciusa Juniora od srpnja 2018. Igrač će u svome trenutnom klubu ostati do ljeta 2019. godine, premda će moći za Real i prije nastupiti, ukoliko se klubovi tako dogovore", navodi se u priopćenju Reala.

Real će za ovog talentiranog napadača Flamengu uplatiti 45 milijuna eura, a od srpnja 2018., kad postane punoljetan, bit će u mogućnosti nastupati u Španjolskoj i Europi.

Od ugovorenih 45 milijuna eura, Madrid će 30 milijuna platiti odmah, dok će ostatak plaćati naknadno u dogovorenim obrocima.

Vinicius J. bio je također na meti Barcelone, a dosta je po pitanju lobiranja za njegov dolazak u katalonski klub radio Neymar Jr., međutim Vinicius se opredijelio za Madrid.

Navodno su u redu za ovog dječaka još stajali i Manchester City, Manchester United, Juventus, PSG, Liverpool i Chelsea.

Kopirati
Drag cursor here to close