Velika pobjeda

Real ponizio Barcelonu na Camp Nou

Sport / Flash | 26. 02. 2013. u 22:06 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja Španjolske Real je rezultatom 3:1 svladao Barcelonu i plasirao se u finale.

Nakon 1:1 u Madridu nogometaši Reala odigrali su odličan meč i golovima Christiana Ronalda i Varanea ponizili Barcelonu na Camp Nou.

U 12. minuti Ronaldo je sjajno istrčao kontranapad, predriblao Piquea koji ga je klizećim startom oborio u kaznenom prostoru. Ronaldo je uzeo loptu i u jednu stranu poslao Pinta, a loptu u drugu te ako doveo Real u vodstvo od 1:0.

U 58. minuti Khedira je sjajnom dubinskom loptom izbacio Di Mariju koji vara Puyola i puca, Pinto prvo brani loptu, a Ronaldo odbijenu loptu rutinski posprema u mrežu i povećava rezultat na 2:0.

Ozil je u 68. minuti fantastično izborio korner nakon kojeg Varane glavom postiže treći gol na utakmici. Varaneu je ovo drugi gol u dvije utakmice protiv Barcelone.

U 88. minuti na 3:1 smanjio je Jordie Alba, no to je sve što je Barcelona mogla učiniti u ovom susretu, tako da je konačan rezultat ostao 3:1.

Real će se u finalu susresti sa pobjednikom sutrašnjeg susreta između Seville i Atletico Madrida. Za napomenu, u prvoj utakmici Atletico Madrid slavio je rezultatom 2:1

Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Pedro, Messi

Real Madrid: Diego López; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Higuaín

Kopirati
Drag cursor here to close