stoju izbroji pa ga vodi

Real Madrid u akciji dovođenja Kyliana Mbappea?

Sport / Flash | 14. 04. 2017. u 22:04 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda Monaco nema namjeru, a ni potrebu prodavati svoju mladu zvijezdu Kyliana Mbappea, to nije odvratilo Real da pošalje svoju ponudu za jednog od najboljih mladih igrača svijeta u ovome trenutku, piše Marca.

Čak su toliko zagrijani da bi ovaj posao mogao biti završen još tijekom ljeta, a što košta, neka košta.

Naime, na stadion Santiago Bernabeu stigla je vijest kako bi ovaj francuski reprezentativac mogao biti dostupan, a bitno je imati dovoljno novca na računu.

Najbolji ponuđač ne bi trebao dolaziti sa svotom manjom od 100 milijuna eura, tvrdi Marca.

Njegove vrhunske individualne kvalitete mogle su se vidjeti na Signal Iduna Parku u Dortmundu, gdje je protiv domaće Borussije postigao dva zgoditka i pokazao kako može igrati pod velikim pritiskom, iako mu je tek 18 godina.

U Realu doduše pomalo i kalkuliraju s opcijama - dovesti ga ovoga ljeta ili sačekati da u Monacu odigra još jednu sezonu.

Mbape, kojega zastupaju njegov otac i jedan odvjetnik, izrazio je jasnu viziju svoje budućnosti nakon Monaca. Ukoliko bude negdje išao, onda u Real, kazao je talentirani Francuz.

Njegov cilj u ovome trenutku je postati najbolji strijelac u debitantskoj sezoni Lige prvaka. Do sada je postigao šest golova, što znači jedan manje od Thierryja Henryja, koji je u svojoj premijernoj sezoni Lige prvaka postigao sedam golova.

S druge strane, ni Monaco više nema pritisak da proda tražene igrače kako bi preživjeli, što je ranijih godina znao biti slučaj.

Čak i ako im hitno zatreba novac, mogu prodati igrače kao što su Mendy, Lemar ili Bakayoko, koji su također traženi.

Kopirati
Drag cursor here to close