Deauville

'Ranjena' Hrvatska odradila trening u Parc de Loisirsu

Sport / Nogomet | 18. 06. 2016. u 12:00 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska reprezentacija vratila se u svoju bazu u Deauvilleu, odradivši prvi trening nakon dvoboja protiv Češke (2;2) koji su obilježili neredi hrvatskih huligana.

Na treningu nije bilo čak šestorice prvotimaca. Trening u Parc de Loisirsu propustili su Luka Modrić, Mario Mandžukić, Domagoj Vida, Ivan Perišić, Vedran Ćorluka i Marcelo Brozović. Modrićeva situacija je najozbiljnija i on po svemu sudeći neće biti spreman za utakmicu posljednjeg kola skupine D protiv Španjolske.

"Luka ima zamor mišića. Par dana će biti pod terapijama i vježbat će slabijim intenzitetom. Po svemu sudeći propustit će utakmicu protiv Španjolske," kazao je dr. Boris Nemec.

Ćorluki se opet otvorila rana na glavi koju je zadobio u dvoboju protiv Turske, dok su ostali dobili poštedu, prenosi Hina.

Hrvatska reprezentacija nakon dva kola ima četiri boda i praktički je osigurala plasman u osminu finala. Međutim, u hrvatskom taboru sa zebnjom čekaju vijesti Disciplinske komisije UEFA-e koja će odlučivati o "slučaju Saint-Etienne" i divljanju skupine hrvatskih huligana na tribinama stadiona Geoffroy Guichard.

Kopirati
Drag cursor here to close