Velež

Rahimić: Do kraja priprema bit ćemo sve jači

Sport / Nogomet | 20. 07. 2017. u 16:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je odradio solidan broj pripremnih utakmica, a po rječima trenera Ibre Rahimića, napredak se osjetio na turnru u Župči kojeg su Rođeni osvojili.

“Napokon smo počeli igrati. Pogotovo u utakmici protiv Rudara dok nisam počeo raditi izmjene. Imali smo 4:0 i mogli smo još par golova zabiti. Pokazali smo kvalitetu, dominirali, lopta je bila stalno na njihovoj polovici”, izjavio je za Dnevni list. 

“Do kraja priprema bit ćemo sve jači. Ova posljednja tri tjedna su najvažnija i nadam se da ćemo u meču s Olimpikom biti u pravoj formi”, dodao je.

Naglasio je i kako je u pripremama ciljano puno mijenjao...

“Svjesno sam radio neke stvari jer sam puno mijenjao nastojeći dati priliku svima. Npr. protiv Igmana su igrala petorica novih koji nisu ni trening odradili s ostatkom ekipe i logički je da ne mogu odigrati kako treba. Ali nastojali smo oprobati sve i pružiti priliku svima, iako tu dosta gubimo kao ekipa.”

Par riječi izdvojio je za duel s GOŠK-om, kojeg je povratnik u Premijer ligu, prethodno turniru u Župči, dobio 3:0.

“Namjerno sam ih išao napasti jer sam znao da će nas kao kvalitetna ekipa i premijerligaš kazniti ako loše odradimo neke stvari. Drago mi je da se tako i dogodilo jer sad znam koji su naši problemi. Tako da nisam toliko zabrinut, ova ekipa ipak ima kvalitetu, dobra je atmosfera i momci će biti sve bolji”, zaključio je strateg Rođenih.

Turnir u Fojnici

Nadolazećeg vikenda Velež će sudjelovati na 22. Memorijalnom turniru “Kenan Memija” u Fojnici. Pored Veleža i domaćina Fojnice, nastupit će Olimpik i Travnik. Generalnu probu Velež će imati protiv Neretvanca iz Opuzena u Mostaru vikend prije starta prvenstva u Prvoj ligi FBiH (5./6. kolovoza).

Kopirati
Drag cursor here to close