rugby 7

Ragbijaši Čelika bez izgubljenog poena u Mostaru

Sport / Flash | 26. 05. 2015. u 10:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Rodoču, na terenu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru (Heliodrom), odigrani prvi turnir Prvenstva BiH u ragbiju 7.

Pogledajte galeriju fotografija s odlično organiziranog prvenstva.

Domaćin turnira je bio ragbi klub Herceg (Mostar), a gostovale su ekipe RK Tomislav (Tomislavgrad), RK Čelik (Zenica), RK TRK (Tešanj), RK Gladijatori (Derventa).

Rezultati
Herceg – Gladijatori 29:17
Tomislav – TRK 14:12
Gladijatori – Čelik 0:51
Herceg – TRK 20:7
Tomislav – Gladijatori 7:38
Herceg – Čelik 0:31
Gladijatori – TRK 12:7
Tomislav – Čelik 0:38
Čelik – TRK 50:0
Herceg – Tomislav 29:5

Nakon drugog turnira, kojem će domaćin biti RK Tomislav, biti će poznat finalni poredak i novi prvak BiH u ragbiju 7. Turnir će se odigrati u nedjelju.

Trenutni poredak
1.Čelik
2. Herceg
3.Gladijatori
4.Tomislav
5. TRK

Prije turnira odigrana je povijesna utakmica za RK Herceg. Nastupila je ekipa iz ragbi škole RK Herceg, RK Herceg U-14, koja je odigrala svoju prvu utakmicu protiv vršnjaka iz RK Ploče. Unatoč rezultatu od 3-5, momci su se hrabro borili protiv iskusnije ekipe i pokazali da već mogu parirati ekipama iz regije. Nastupili su: Zdravko Kožul, Robert Kožul (1 skor), Stefan Cvitanović, Jakov Miletić, Luka Miletić (2 skora), Marino Krešić i David Jurić.

Iz ragbi kluba Herceg se zahvaljuju generalnom sponzoru turnira HT ERONET-u, kao i Visokoj školi "Logos centar" Mostar i Karting klubu Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close