suluda završnica

Radnik odbio Slobodu: Tuzlake čeka 11 dana ludila u svibnju

Sport / Nogomet | 29. 04. 2016. u 11:45 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Slobode od sutra, pa sve do 18. svibnja, odigrat će šest važnih utakmica u samo 18 dana, računajući i dvije finalne utakmice Kupa BiH protiv Radnika iz Bijeljine.

Igra na dva fronta iscrpljuje tuzlanske nogometaše, pa je uprava kluba Bijeljincima uputila molbu da se druga finalna utakmica odigra 20. svibnja, odnosno, dva dana poslije ranije utvrđenog termina. tada će već biti završeno prvenstvo i nastupit će razdoblje ljetnog odmora.

- Prijedlog su odbili s obrazloženjem da su planirali 20. svibnja igrače pustiti na godišnji odmor. No, na to imaju pravo. Ovo govorim zbog toga što se u medijima i drugdje stalno govori o fair-playu kojeg, u stvari, nigdje nema. Pomjeranje finala za dva dana tražili smo radi odmora i zdravlja igrača, o čemu bi netko drugi u Savezu morao više povesti računa – izjavio je danas na konferenciji za novinare trener Slobode Husref Musemić.

Posebno žestok raspored Slobodu čeka u 11 dana od 7. do 18. svibnja. Naime, sedmog svibnja igrat će prvenstveni susret sa Sarajevom, zatim prvu utakmicu finala protiv Radnika, nakon koje gostuju kod Zrinjskog u14. 5. u zadnjem kolu lige.

Četiri dana nakon te utakmice, koja bi mogla odlučiti novog prvaka, igrat će uzvrat s Radnikom.

Kopirati
Drag cursor here to close