Zrinjski na Otoci

Radeljić: Olimpic uigraniji nego u prvom dijelu, sve je do nas

Sport / Nogomet | 28. 10. 2016. u 08:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usprkos činjenici da sljedeći protivnik drži pretposljednje mjesto na tabeli, u Zrinjskom subotnje gostovanje na Otoci ne shvaćaju olako. 

“Olimpic je imao niz svojih problema, ali u zadnje vrijeme su poboljšali igru i to pokazali protiv Širokog kojeg su pobijedili, Slobodi su također zabili tri gola, Željezničaru dva..., znači da se ipak radi o ekipi koja se diže, protiv koje neće biti lako. Apsolutni smo favoriti, ali moramo imati pristup i igru kao protiv Sarajeva”, upozorio je šef struke Vinko Marinović. 

Od Vukova, kaže, očekuje igru na kontranapade. 

“Olimpic taktički igra dosta odgovorno, na kontranapade, imaju kvalitetan prekid. To su neke stvari koje moramo spriječiti. Moramo biti disciplinirani, imati maksimalan pristup”, rekao je.

“Sve zavisi od nas i naše igre. Koliko im mi dozvolimo, toliko će igrati, ipak je kvaliteta na našoj strani. Ima tu dosta iskusnih igrača, ali najveća opasnost prijeti od Kobiljara i Lelića, tu je iskusni Hadžić, dosta su kvalitetni prema naprijed”, apostrofirao je strateg Plemića koji sutra neće imati kompletan kadar na raspolaganju. 

Jakovljević i Stojkić su kartonirani...

“Oni neće moći nastupiti, kao ni ozlijeđeni Žeravica, dok svi ostali treniraju. Ja opet kažem, da imamo širok izbor igrača i nadam se da će ti momci koji uskoče kvalitetno odgovoriti.”

Kup utakmice protiv Veleža bile su prilike za igrače s manjom minutažom, a neki od njih su se posebno istaknuli - upravo je to bogatstvo Zrinjskog...

“Raduje da se Toni Jović vraća, u dvije utakmice postigao je tri gola. I Mrkaić je dosta dobro odigrao, kao i Mate Pehar”, ocijenio je Marinović pa pogledao unaprijed prema pet preostalih utakmica do kraja godine. 

“Naša je želja ići utakmicu po utakmicu, pokušat ćemo prednost koju imamo zadržati.”

Radeljić: Hadžić je opasan

Sutra će umjesto Jakovljevića u zadnju liniju uskočiti Anto Radeljić, a on ne očekuje jednostavan duel, ali daleko od toga da strahuje za ishod. 

“Olimpic nije ista ekipa kao u prvom dijelu, uigraniji su. Ali ako uđemo maksimalno kao protiv Sarajeva, pobjeda neće izostati”, rekao je pa istaknuo da dugi niz pozitivnih ishoda u duelima s Olimpicom trenutno ništa ne znači.  

“Svaka je utakmica priča za sebe, ne gledamo kako je prije bilo. Možda bih Hadžića istaknuo, iskusan je i opasan napadač, a da budem iskren, ostatak ekipe baš i ne poznajem.”

Prednost koju Zrinjski unosi u 14. kolo, plus šest u odnosu na Krupu, nije ga iznenadila, ali...

“Vjerojatno se to i očekivalo, pošto je kadar širok. Možda se nije očekivalo da ćemo napraviti ovoliku razliku, ali idemo dalje utakmicu po utakmicu, ne gledamo previše unaprijed”, rekao je.

Za kraj osvrnuo se na svoju minutažu... 

“Drukčije je igračima koji igraju non stop, nisam maksimalno zadovoljan minutažom, ali uskočio sam neke utakmice”, zaključi je Radeljić.

Utakmica Olimpic - Zrinjski igra se u subotu od 14 sati. 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close