Publika i rukovodstvo Veleža obilježili 90 godina kluba; Predstavljen tim za novu sezonu
90 godina
OBJAVA: Srijeda, 18. srpnja 2012. 8:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Velež proslava MusalaProslava Velež Musala9Proslava Velež Musala6
0
Velež proslava Musala
Proslava Velež Musala9
Proslava Velež Musala6

Predstavljeni su brojni gosti koji su došli na obilježavanje 90 godina kluba, dok je nakon toga prikazan film koji govori o prikupljanju sredstava za kupovinu autobusa.

Na trgu Musala održana je proslava povodom 90 godina postojanja FK Velež. Pred prepunim trgom manifestacija je započela sjećanjem na sve one koji su prošli kroz klub, a koji nisu danas među živima.

Predstavljeni su brojni gosti koji su došli na obilježavanje 90 godina kluba, dok je nakon toga prikazan film koji govori o prikupljanju sredstava za kupovinu autobusa. Nakon toga simbolično su uručeni ključevi autobusa u ruke Admira Velagića, te je na taj način i službeno autobus predat Veležu.

Ova manifestacija večeras je na neki način održana pod pritiskom navijača i medija, veoma skromno. U sklopu održanog programa pročitani su telegrami Duška Bajevića i Nermina Nikšića koji zbog svojih obaveza nisu nazočili svečanosti na Musali.

Održan je i vatromet, a cijelo vrijeme trajanja programa navijači su skandiranjem bodrili klub. Na samom kraju predstavljen je stručni stožer i igrački kadar FK Velež. U zabavnom dijelu programa nastupili su Adnan Jakupović i Anel Čorda.

Mnogi navijači su razočarani jer se na proslavu 90. obljetnice postojanja kluba čekalo gotovo tri tjedna, odnosno nitko se nije sjetio dostojnim programom obilježiti rođendan kluba onda kada je to trebalo. Ovome u prilog govori i činjenica da je jedini od strane navijača i dijela publike izviždan predsjednik kluba Sedin Tanović.