Francuska

PSG izgubio nakon 26 utakmica, korzikanski derbi bez golova

Sport / Nogomet | 04. 12. 2013. u 22:47 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni francuski nogometni prvak Paris St. Germain poražen je na gostovanju kod Eviana s 2:0, upisavši prvi poraz ove sezone, te prvi u posljednjih 26 ligaških utakmica.

PSG je dominirao, stvorio nekoliko sjajnih prilika, no domaćin je na koncu slavio. Golove za Evian postigli su Clarck N'Sikulu (75) i Modou Sougou (87).

Boredaux je na gostovanju pobijedio Guingamp 0:1, a dvoboj je odlučio gol Flauberta u 26. minuti na asistenciju Gregoryja Serticha.

Večeras je bio na rasporedu i korzikanski derbi između Ajaccioa i Bastije. Kako je povijesti njihovih utakmica prepuna izgreda i divljanja navijača, utakmica je igrana u Fos sur Meru bez gledatelja.

Na koncu je utakmica završila bez pobjednika, 1:1. Bastija je povela golom Floriana Raspentina u devetoj minuti, a kada je Ajaccio u 62. minuti ostao bez isključenog Joshua Nadeaua činilo se kako će Bastija do pobjede. Ipak, u 82. minuti je Ribeiro Eduardo izjednačio.

Kolo su obilježili crveni kartoni - u šest susreta bilo je čak pet isključenja. Po dva u susretima Guingamp - Bordeaux, te Montpellier - Lorient, te jedan u korzikanskom derbiju.

Na ljestvici vodi PSG sa Lille ima 36, a Monaco na trećem mjestu 35 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close