Prvo svibanjsko izdanje tjednika ''Info BET Live''
www.bet-live.ba
OBJAVA: Ponedjeljak, 7. svibnja 2012. 14:50
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Formula zastava
0

Tjednik potražite od danas u svim poslovnicama Sportskih kladionica "BET Live" i "Petica PLUS"!

Prvo svibanjsko izdanje tjednika ''Info BET Live'', u ponedjeljak, 7.5.2012., donosi i slijedeće teme:

Euroliga Final Four

Nakon šest mjeseci vrhunske euroligaške košarke kvartet velikana putuje na Final Four koji se ovaj vikend igra u Istanbulu. Barcelona, CSKA, Panathinaikos i Olympiacos navikli su igrati završni turnir Eurolige, a zajedno su osvojili ukupno 15 naslova prvaka Europe. Naslov brani Panathinaikos dok najviše šansi za pobjedu svi daju moskovskom CSKA…

Europska liga, finale

Osim iste zemlje, istog imena i istih dresova dva finalista Europske lige veže i zajednička povijest. Bit će ovo specifično finale, ali bez obzira na puno toga zajedničkog ne sumnjamo kako će u Bukureštu oba kluba igrati 'punom parom'. Tko god pobjedi, Athetic ili Atletico, bit će to potpuno zasluženo!!!

Formula 1

Formula 1 se nakon daleke Australije, Malezije i Kine, te nešto bližeg Bahreina, napokon vratila kući - u Europu. Ovaj vikend vozi se VN Španjolske, a povratak na 'stari kontinent' znači i pravi početak sezone. Inženjeri i konstruktori su 'poštimali' tehniku, a vozači su se privikli na sve promjene pravila i na nove bolide. Prava borba za naslov svjetskog prvaka može početi.

Nagradna igra

Završen je i drugi krug izvlačenja nagrada za Republiku Srpsku. Doznajte tko su sretni dobitnici i gdje su otišle nagrade! Naravno, nemojte odustajati od sreće, jer nagradna igra kladionica traje još četiri mjeseca….

Tjednik potražite od danas u svim poslovnicama Sportskih kladionica "BET Live" i "Petica PLUS"!