VIDEO

Prvakinja tajlandskog boksa izazvala dvojicu trenera pretvarajući se kako je slabašna djevojka

Sport / Flash | 22. 05. 2015. u 07:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa svojim slabašnim stasom i štreberskim naočalama, Germaine Yeap izgleda kao studentica prije svega posvećena knjigama i učenju. Ali njezin vas izgled može opasno prevariti.

Naime, ova 30-godišnja djevojka je već šest godina profesionalni borac tajlandskog boksa, posvećena svakodnevnom treningu i napornim vježbama. Ona je iskoristila svoj skroman izgled kako bi dvojicu trenera u Damansara Perdana Muay Fit klubu borilačkih sportova u Maleziji, svojim izgledom prevarila i na kraju pretukla.

Treneri su nakon tučnjave prošli bez ozljeda, ali nema sumnje kako je njihov ego puno gore prošao.

Podvalu je organizirao vlasnik ove, u Maleziji popularne teretane, zajedno s YouTube kanalom MaxMan.tv.

Germaine je već ranije u svojim javnim istupima pokušavala potaknuti žene da uče vještine samoobrane.

U intervjuu Total Martial Arts Academy u Coventry koju je pohađala, Germaine je rekla kako nikada nije planirala biti profesionalni borac.

"Slučajno sam ušla u svijet tajlandskog boksa tijekom posljednje godine studiranja. Glasni zvukovi od udaraca tijekom treninga tajlandskog boksa na sveučilištu privukli su moju pozornost i natjerali me da provirim kroz vrata dvorane. Instruktor Kru Lakvinder Madahar primijetio me i pozvao da im se pridružim", ispričala je Germaine Yeap koja je sada prvak svoje zemlje i profesionalni borac tajlandskog boksa.

Kopirati
Drag cursor here to close