Žuti se nećka

Prosinečki u ponedjeljak postaje izbornik Azerbajdžana?

Sport / Nogomet | 31. 10. 2014. u 12:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon hrvatskih, i mediji u Azerbajdžanu prenijeli su vijest da je Robert Prosinečki nadomak preuzimanja njihove nogometne reprezentacije.

Iako azerbajdžanski portali prenose da je bivši pomoćnik izbornika Slavena Bilića te trener Crvene zvezde i Kayserispora prihvatio ponudu, portal HRT-a saznaje da će konačna odluka biti donesena u ponedjeljak.

Naime, Prosinečki je pred Azerbajdžanski nogometni savez postavio neke uvjete. Prihvate li ih, u utorak će službeno potpisati ugovor i biti predstavljen medijima.

Bivši izbornik Azerbajdžana Berti Vogts podnio je ostavku na to mjesto prije dva tjedna nakon što je Hrvatska u Osijeku slavila 6:0 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. Njemački stručnjak je na klupi Azerbajdžana proveo šest godina i ostavio reprezentaciju s tri poraza na startu kvalifikacija za Euro od Bugarske, Italije i Hrvatske.

Prosinečki bi već 16. studenoga mogao voditi Azerbajdžan u utakmici protiv Norveške u Bakuu. Ujedno, dočekao bi Vatrene u Bakuu u uzvratnom susretu 3. rujna 2015.

Kopirati
Drag cursor here to close