Santa Barbara

Propao transfer De Gee; Van Gaal potrošio više u godinu dana nego Ferguson u 27 godina

Sport / Flash | 01. 09. 2015. u 14:41 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je službeni rok za registraciju (ponedjeljak, 23:59 u Španjolskoj) prošao, djelatnici Reala imali su intenzivan utorak gdje su pokušali zaključiti transfer Davida de Gee.

Španjolsko udrženje prvoligaša nije primilo dokumente na vrijeme ne bi li zaključilo registraciju (navodno su bijeli kasnili s predajom papira 28 minuta), no direktor Manchester Uniteda poručio je da je s njihove strane sva dokumentacija na vrijeme otišla u smjeru Madrida.

Real i United pokušali su izvršiti pritisak prema Fifi i Španjolskom udruženju prvoligaša ne bi li se zaključio transfer, jer prema njima, sve je obavljeno u skladu da propisima, ali na kraju je Real - odustao.

"Real je odustao od žalbe! De Gea ostaje u Unitedu", objavio je Sky, a prenosi Goal.com.

David de Gea, koji je stigao u ponedjeljak u Madrid, te je nervozno (maksimalno šokiran) šetao tamošnjim ulicama iza ponoći kada je saznao da je "administracija zakasnila", tako je ostao bez transfera u Real, a pitanje je gdje će uopće igrati sljedeće sezone i hoće li ga Van Gaal primiti u momčad.

Real Madrid objavio je priopćenje u 10 točaka vezano uz propali transfer Davida de Gee.


Spomenimo, Louis van Gaal na klupi je Uniteda tek godinu dana, a već je potrošnjom ušao u knjige rekorda. Tamošnji mediji šale se na račun Nizozemca da je u godinu dana potrošio više nego što je to učinio Alex Ferguson u 27 godina dok je bio menadžer vragova.

Kupovao je tako Ander Herreru (46 milijuna), Luke Showa (43), Angela Di Mariju (80), Daleya Blinda (20), Memphis Depayja (40), Bastiana Schweinsteigera (12), Morgana Schneiderlina (40), a za Anthonyja Martiala istrest će United navodno 60 milijuna (80 s bonusima).

Van Gaal je tako u samo godinu dana potrošio gotovo 400 milijuna eura, što je svejedno sitnica za vragove obzirom koliko inkasiraju od ulaznica, TV prava, suvenira...

UIVO: Juer je zavrio za ostatak Europe, a danas je zadnji dan prijelaznog roka u Engleskoj. Pratite ga uivo jer oni ipak najvie kupuju...

Posted by Goal.com Hrvatska on Tuesday, 1 September 2015
Kopirati
Drag cursor here to close