Jakov Sedlar

Promocija filma 'Moja voljena Hrvatska' – film o Josipu Šimuniću

Sport / Flash | 31. 03. 2016. u 07:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promocija filma 'Moja voljena Hrvatska' pod redateljskom palicom Jakova Sedlara, čiji je glavni akter proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić, održat će se 1. travnja, u 13 sati u Ljubuškom (Svadbeni salon Ohio); u 18 sati u Širokom Brijegu (Kino dvorana Borak) te 2. travnja, u 14 sati u Međugorju (Majčino selo) i na koncu u Mostaru, u 18 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Promocija spomenutog dokumentarnog filma humanitarnog je karaktera, a plan je od prodanih DVD-ova sredstva donirati medicinsku opremu Klinici za ginekologiju i porodništvo SKB- a Mostar.

Konferencija za medije uoči promocije filma održat će se u Mostaru, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, 1. travnja u 11 sati. Press konferenciji će nazočiti Josip Šimunić, glavni akter filma, bivši hrvatski nogometni reprezentativac te trenutačno pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije, kao i Jakov Sedlar, hrvatski filmski redatelj, predsjednik Udruge navijača “Uvijek vjerni” Herceg Bosne Ilija Perković i glasnogovornica udruge navijača Mara Anić.

Ulaz na promociju filma je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close