Bomba na Anfieldu

Problematični Mario se vraća na Otok: Balotelli u Liverpoolu!

Sport / Nogomet | 21. 08. 2014. u 15:28 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju engleskih medija Milan i Liverpool su postigli dogovor i Mario Balotelli za 20 milijuna eura seli na Anfield. U Liverpoolu za sada nisu potvrdili transfer, no Balotelli je za Sky Italia kratko izjavio:

'Današnji trening bio mi je posljednji za Milan', kazao je tamnoputi napadač.

Balotelli je već igrao u Engleskoj, od 2010. do 2013. je bio član Manchester Cityja, a nosio je i dres milanskih velikana Intera i Milana. Njegove igračke sposobnosti nikada nisu bile sporne, no karijeru su mu obilježili brojni incidenti. Zapalio je kuću, razbijao automobile, potukao se sa suigračima, imao aferu s prostitutkom, družio se s mafijom, gađao mlade nogometaše Cityja pikadom, provalio u zatvor...

Niti u jednom klubu nije imao mira, pa navijači Liverpoola strahuju kako će Balotelli uništiti sjajnu atmosferu u svlačionici i udaljiti 'Redse' od toliko željenog naslova prvaka.

Balotellija je ovoga ljeta lovio i Arsenal, no Arsene Wenger je na koncu odustao i nije imao hrabrosti angažirati igrača kojeg nisu uspjeli obuzdati niti Jose Mourinho, niti Roberto Mancini niti Cesare Prandelli.

'Napravio sam neke greške i uvijek plaćam cijenu toga', kazao je nedavno Balotelli dodavši: Međutim, da sam bijelac ne bi me toliko optuživali za greške', smatra 24-godišnji napadač.

'Nisu problem stvari koje radim. Drugačiji sam i to nervira ljude', zaključio je kontroverzni Balotelli.

Kopirati
Drag cursor here to close