odbili slikanje

Pretukli jednog, razbili mercedes drugom rukometašu

Sport / Flash | 03. 02. 2016. u 20:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupina muškaraca u Skoplju je fizički napala makedonskog rukometaša Stojančeta Stoilova jer se odbio fotografirati s njima.

Prema pisanju makedonskih medija incident se dogodio u utorak u četiri sata ujutro u jednoj skopskoj pekarnici gdje su Stoilov, njegov kolega iz reprezentacije Dejan Manaskov, te nogometaš Nikola Tripunovski doručkovali nakon noćnog izlaska.

Prišla im je skupina muškaraca koja se željela fotografirati sa Stoilovim, a nakon što ih je odbio počeli su ga vrijeđati. Po izlasku iz pekarnice nepoznati su počeli bacati kamenje na Manaskov automobil, a nakon što su Stoilov, Manaskov i Tripunovski izašli van, Stoilova su fizički napali zadavši mu nekoliko udaraca u glavu i po tijelu.

Policija je objavila kako je incident prijavio sam Stoilov, koji je imao vidljive ozljede na licu. Policija je podnijela prekršajne prijave protiv dvije osobe, a jedan od napadača je kasnije identificiran.

Stoilov i Manaskov su igrači skopskog Vardara, a Manaskov, čiji je mercedes oštećen, bio je strijelac odlučujućeg gola u posljednjim sekundama utakmice protiv Srbije, koji je Makedoniju odveo u drugi krug natjecanja na europskom prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close