Uoči nastavka sezone

Premijerligaški klubovi NS BiH duguju 320.000 maraka

Sport / Nogomet | 09. 02. 2015. u 15:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesnaest premijerligaških klubova Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine uoči nastavka sezone ukupno duguje oko 320.000 maraka, javlja Anadolu Agency (AA).

Premijerligaši svoj dio duga Savezu moraju izmiriti do 28. veljače, a oni koji to eventualno ne učine automatski će biti suspendirani iz natjecanja, odnosno neće moći igrati utakmice 16. kola. Između ostalog, čelnici NS BiH zbog toga sutra sa početkom u 12 sati održat će sastanak sa predstavnicima klubova "društva najboljih".

"Sa dužnosnicima premijerligaških klubova razgovarat ćemo o njihovim dugovima prema Savezu, ali i obavezama prema sponzorskim ugovorima, TV prijenosima. Bit će to radno-konzultativni sastanak 20 dana uoči prvenstva kako bi svi što spremniji ušli u nastavak sezone. Želimo razgovarati i spriječiti sve moguće probleme prije 28. veljače i utakmica 16. kola", rekao je za Anadolu Agency Jasmin Baković, generalni tajnik NS BiH.

Natjecanje u Premijer ligi BiH nastavlja se susretima 16. kola, koji će biti odigrani 28. veljače, a sastaju se: Željezničar - Olimpic, Drina - Velež, Zvijezda - Sarajevo, Borac - Mladost (Velika Obarska), Sloboda - Travnik, Vitez - Čelik, Zrinjski - Slavija i Radnik - Široki Brijeg.

Na ljestvici poslije prvog dijela prvenstva vodi Široki Brijeg sa 34 boda, dva više od Sarajeva, tri od Zrinjskog i četiri od Željezničara. Na dnu tabele su Čelik, Vitez i Drina sa po 14 bodova, Zvijezda je sakupila 13, Sloboda 12, Radnik 10, te posljednjeplasirana Mladost devet.

Kopirati
Drag cursor here to close