Dani Studenskog zbora

Poznati pobjednici turnira u tavli, šahu i kuglanju

Sport / Flash | 10. 05. 2015. u 13:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu Dana zbora 2015. godine 7. svibnja je održan turnir u kuglanju, a najbolji su bili Ivo Crnogorac i Višnja Kragić. 8. svibnja se u Studentskom centru Mostar održalo natjecanje u šahu i tavli. Najbolju šahu je bio Zdravko Radeljić Jakić, dok je prvo mjesto u tavli osvojio Ivo Martinović.

Ovom prilikom Studentski zbor poziva sve studente Sveučilišta u Mostaru da se prijave na natjecanja predviđena ovaj tjedan, a to su atletika, trčanje, stolni tenis i basket, priopćeno je.

Natjecanje u atletici –trčanju bit će održano 13. svibnja u Kampusu u Rodoču, a prijave se mogu vršiti na email [email protected]. Istog dana bit će održano natjecanje u stolnom tenisu, a prijavit za ovo natjecanje se vrše na email [email protected].

U Kampusu u Rodoču 14. svibnja bit će održano natjecanje u basketu. Prijave za ovaj sport se vrše na email [email protected].

Prijava za sport treba sadržavati :ime i prezime, fakultet i broj indexa.

Najbolji će bit nagrađeni.

Također, Studentski zbor poziva sve zainteresirane da posjete i radionice koje se održavaju sljedeći tjedan i to u terminima:

12. svibnja - Tečaj prve pomoći: 12:00 sati dvorana prve godine Pravni fakultet
13. svibnja - Simulirano suđenje: 16:00 sati dvorana prve godine Pravni fakultet I PC Fitness te vas navečer pozivaju na 2. tematski party Dana zbora: Party Bosanaca u Drugom Načinu.

14. svibnja Radionica zdrave prehrane u 11:00 sati na APTF, a navečer će se održati u Maloj scen ipredstava Kokoš s početkom u 19:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close