Liga Europe

Potop Dinama u Salzburgu; Bešiktaš se prošetao pored Partizana

Sport / Flash | 23. 10. 2014. u 21:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski prvak Dinamo stradao je u kišovitom Salzburgu, gdje se do sat i pol prije početka utakmice nije znalo hoće li se dvoboj uopće igrati, a kako su se odvijale stvari na Red Bull Areni, za Dinamo bi kudikamo bolje bilo da se večeras u Austriji nije ni igralo.

Nevjerojatne pogreške obrane 'modrih' zapravo su bili pokloni napadačima Red Bulla, prvenstveno trostrukom strijelcu Alanu, koji je u jeku potpune nadmoći Dinama, u 45. minuti postigao pogodak za 2-0 nakon kojeg se momčad Zorana Mamića više nije oporavila, piše Gol.hr.

Austrijanci su vodili s 4-0 već u 52. minuti, nazirala se katastrofa, no Dinamo je ipak s dva pogotka u završnici uspio poraz učiniti podnošljivim.

U 81. minuti Dinamo je konačno odigrao najljepšu akciju na utakmici, naposljetku je Henriquez petom proigrao Ademija, koji pogađa za 4-1.

U zadnjim minutama Eduardo je u nekoliko navrata spašavao mrežu, da bi u 90. minuti Henriquez pogotkom umanjio poraz.

Nogometaši Partizana poraženi su na svom terenu od Bešiktaša sa 4:0, u utakmici 3. kola C grupe u Ligi Europe.

Crno-bijeli su pred oko 12.000 gledatelja po teškom terenu u Humskoj sasvim dobro počeli meč, ali ih je pogodak Kavlaka u 18. minuti ''isjekao'', javlja B92.net.

Pobjednik je praktično odlučen u 45. minuti golom Dembe Ba, a u nastavku su uvjerljivu pobedu turske ekipe ovjerili Ozjakup u 52. i Gekan Tere u 54. minuti utakmice. 

Kopirati
Drag cursor here to close