Težak poraz

Poraz mladih bh. nogometaša od SAD-a

Sport / Flash | 27. 03. 2015. u 17:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada nogometna U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Tuzli u prijateljskom susretu poražena od olimpijske reprezentacije (U-23) Sjedinjenih Američkih Država sa 2:5 (0:2).

Golove za BiH postigli su Jelišić (64.) i Hodžić (72.-penal), dok su strijelci za reprezentaciju SAD-a bili Morris (8.), Rodriguez (14.), Joya (65.-penal), Hernandez (78.) i Alashe (86.).

Mladi bh. nogometaši su u prvoj provjeri pod vodstvom novog izbornika Darka Nestorovića pretrpjeli težak poraz od olimpijske reprezentacije SAD-a.
Za BiH su u meču protiv SAD-a nastupili: Pirić, Omerbašić, Miletić, Gojković, Merajić, Memija, Predragović, Sadiković, Radovac, Jelišić i Hodžić. U drugom poluvremenu u igru su ušli Mihojević, Rahmanović, Prevljak i Šatara.

Izbornik Nestorović nakon utakmice je izjavio da je zadovoljan igrom bh. tima u napadu, što nije mogao reći za defanzivni red. Smatra da rezultat ne pokazuje realan odnos snaga na terenu.

''Previsok poraz s obzirom na to što se događalo. Mi smo imali mnogo šansi, ali nismo poentirali. Zadnja linija odigrala je loše što je rezultiralo visokim porazom. No, ovo je prvo okupljanje, uvidjeli smo greške i nastojat ćemo da ih otklonimo'', kazao je Nestorović.

Narednu provjeru mlada bh. reprezentacija imat će 31. ožujka u Kaknju protiv Turske. Nestorović očekuje bolji rezultat.

''Nadam se boljoj partiji protiv Turske. Pokušati ćemo otkloniti greške u obrani i pronaći adekvatna rješenja'', kazao je izbornik mladog bh. tima.

Susreti protiv SAD-a i Turske selektoru Nestoroviću poslužit će kao provjera za nadolazeće kvalifikacije i prvi susret protiv Norveške u lipnju.

Kopirati
Drag cursor here to close