1. kolo na Pecari

Policija zabranila dolazak navijačima Viteza u Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 22. 07. 2016. u 09:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Široki Brijeg zabranila je dolazak navijačima NK Vitez na utakmicu prvog kola Premijer lige BiH u kojoj se u nedjelju od 19.30 sati na Pecari sastaju Široki Brijeg i Vitez.

”Dana 21. srpnja 2016. godine od strane NK Široki Brijeg proslijeđen dopis o organiziranom dolasku 50 gostujućih navijača NK Vitez na nogometnu utakmicu NK Široki Brijeg – NK Vitez. S obzirom da nije sukladno Zakonu o javnom okupljanju ŽZH (članak 25, točka 2) PU Široki Brijeg je donijela odluku o zabrani organiziranog dolaska gostujućih navijača NK Vitez na utakmicu 1. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i NK Vitez na stadionu Pecara u Širokom Brijegu'', navodi se između ostaloga u obavijesti PU Široki Brijeg.

Obavijest PU Široki Brijeg objavio je NK Vitez na službenoj Facebook stranici, a iz nje se da iščitati da NK Široki Brijeg očekuje na utakmici od 600 do 700 navijača, no u prvoj najavi nije naveo gostujuće igrače. Klub s Pecare je naknadno uputio policiji dopis 21. srpnja, no policija je najavu smatrala zakašnjelom.

”Nije nam jasan ovakav stav policije kad su naši ‘Vitezovi’ poznati kao jedna od najmiroljubivijih navijačkih skupina. Iskreno se zahvaljujemo upravi NK Široki Brijeg na pomoći u ovom slučaju. Hvala i svim navijačima koji su bili spremni organizirano bodriti naše dečke, no nažalost, primorani smo otkazati organizirani odlazak u Široki Brijeg”, objavio je NK Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close