hercegovački derbi

Policija: Na Pecaru može samo 200 Ultrasa!

Sport / Nogomet | 29. 05. 2015. u 11:53 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na temelju sigurnosne procjene Policijska uprava Široki Brijeg donijela je odluku o ograničavanju broja gostujućih navijača i načinu dolaska istih u zonu stadiona „Pecara“.

„Na temelju sigurnosne procjene ova Policijska uprava donijela je niz sigurnosnih mjera, među kojima i odluku o dolasku od maksimalno 200 navijača HŠK Zrinjski – “Ultrasa” na utakmicu Široki Brijeg – Zrinjski, koji će doći organizirano u četiri autobusa pod pratnjom policijskih službenika, dok sve drugo (više navijača, druga prijevozna sredstva) neće se tolerirati, odnosno neće se dopustiti ulazak u zonu stadiona Pecara”, kaže se u dopisu upućenom MUP-u ZHŽ-a Ljubuški, MUP-u HNŽ-a Mostar, NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski.

Navijači Zrinjskog koji organizirano dođu na utakmicu bit će smješteni u ograničenom prostoru na istočnoj tribini, predviđenom za smještaj gostujućih navijača. Ostatak istočne tribine neće se koristiti, a ulaz na južnu i sjevernu tribinu bit će omogućen svim ljubiteljima nogometa s kupljenom ulaznicom, priopćio je NK Široki Brijeg.

Navijači Širokog Brijega “Škripari” bit će smješteni u posebnom prostoru na sjevernoj tribini, koji i inače koriste na Pecari.

NK Široki Brijeg pozvao je sve ljubitelje nogometa na dostojanstveno i fair bodrenje, bez korištenja pirotehnike, kako bi veliki derbi Široki Brijeg – Zrinjski bio istinski blagdan nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close