Pratite zbivanja RBCD-a

Pogledajte video vodič kroz Red Bull Cliff Diving natjecanje u Mostaru

Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2017. u 09:28 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atmosfera u Mostaru se polako zagrijava u očekivanju trećeg gostovanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u našoj zemlji, u petak 15. i subotu 16. rujna na Starom mostu.

Niz video priloga u narednim danima pratiće tijek priprema, izvještavati o najzanimljivijim zbivanjima na i oko natjecanja, predstaviti najbolje svjetske skakače i skakačice i donijeti razgovore s njima, te prenositi atmosferu s brojnih popratnih događanja u Starom gradu. U ulozi voditeljice bit će mlada novinarka iz Mostara, Belma Zukić, svježe lice malih ekrana.

Pored najave ovogodišnjeg natjecanja u Mostaru, prvi video donosi podsjećanje na najbolje trenutke i pobjedničke skokove na Starom mostu iz dvije prethodne sezone.

Iako je skoro sredina devetog mjeseca i turistička sezona se bliži kraju, u gradu na Neretvi i dalje je veliki broj turista koji razgledaju Stari grad.

Mostar je početkom tjedna zahvatilo kratkotrajno pogoršanje vremena, no meteorolozi predviđaju vrlo brzu stabilizaciju vremenskih prilika, tako da se u petak i subotu može očekivati savršeno vrijeme - i savršeni skokovi.

Za sve informacije i vijesti o natjecanju u Mostaru, pratite www.redbull.bawww.redbullcliffdiving.com i Facebook stranici natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close