Najelitnije natjecanje

Počinje Liga prvaka: Večeras na TV sudar Borussije i Arsenala

Sport / Nogomet | 16. 09. 2014. u 10:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon četiri pretkola, večeras počinje nova sezona Lige prvaka u kojoj će UEFA klubovima podijeliti više od 900 milijuna eura.

Nova sezona Lige prvaka počinje dvobojima u skupinama A, B, C i D. Real Madrid kreće u obranu naslova iz skupine B, a u prvom kolu dočekuje švicarski Basel. U drugom susretu u skupini Liverpool, nakon pet godina ponovno u Ligi prvaka, dočekuje bugarski Ludogorec.

Najzanimljiviji večerašnji ogled je onaj između Borussije Dortmund i Arsenala u skupini D, a u toj skupini turski Galatasaray dočekuje belgijski Anderlecht. Vrlo zanimljiv susret trebao bi se igrati i u skupini C u Monte Carlu u kojem Monaco dočekuje Bayer Leverkusen, a portugalski prvak Benfica otvara Ligu prvaka protiv ruskog Zenita iz Sankt Peterburga.

Prošlogodišnji finalist i španjolski prvak Atletico Madrid u prvom kolu skupine A gostuje kod grčkog Olympiacosa, a Juventus je domaćin švedskom Malmöu.

Ostali susreti prvog kola igrat će se u srijedu.

Javni servis BiH večeras će prenositi sudar Borussije i Arsenala, a na Drugom programu HTV-a, kao i na OBN-u, u srijedu možete pratiti prijenos susreta Bayern - Manchester City.

Kopirati
Drag cursor here to close