Čvrsnica

Po prvi put u Hercegovini održat će se utrka hrvatske treking lige

Sport / Flash | 10. 07. 2014. u 08:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 12. srpnja 2014. po prvi put u Hercegovini održat će se utrka hrvatske treking lige.

Očekuje se preko 150 natjecatelja iz hrvatske i zemalja regije koji će se utrkivati u tri kategorije po dužini i zahtjevnosti planinskih staza.

HPD Prenj je pozvan od strane organizatora da se priključi u kontroli natjecatelja na kontrolnim točkama. Svi članovi društva i građani željni izazova mogu se prijaviti kao natjecatelji. Ovom su prilikom iz HPD Prenj pozvali sve zainteresirane da sudjeluju u utrci.

Cijeli događaj osiguravaju gorske službe spašavanja u BiH.

Utrka će se održati na području planina Vran i Čvrsnica sa startom u 10 sati ispred motela Hajdučke Vrleti na Blidinju.

Cijena sudjelovanja za domaće natjecatelje je 30 KM što između ostalog uključuje tiskani zemljovid sa stazama i obrok u restoranu Hajdučke Vrleti nakon utrke.

Treking utrke u svijetu i Hrvatskoj su veoma popularne i iz godine u godinu imaju sve veći broj poklonika budući da se radi o izazovnom sportu i aktivnosti koja predstavlja spoj izdržljivosti i snalaženja u prirodi.

Više detaljnih informacija i pravila natjecanja sa planom utrke i propozicijama možete vidjeti na linku: http://www.outdoor.hr/cvrsnica-treking, a kontakt podatke za prijavu na utrci možete pronaći na linku http://hpd-prenj1933.ba/cvrsnica-trekking-2014/

Kopirati
Drag cursor here to close