Bazen Otoka

Plivačko natjecanje Sharks kup 2015., prijave u tijeku

Sport / Flash | 02. 09. 2015. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U cilju promoviranja plivačkog sporta u BiH, te sportskog i natjecateljskog duha kod djece i mladih, u organizaciji plivačkog kluba 'Sharks' Sarajevo, u Sarajevu će se 26. rujna s početkom u 10 sati održati jednodnevni 'Sharks kup 2015'.

Natjecanje će se održati u dva dijela, a organizator očekuje učešće natjecatelja iz klubova registriranih u BiH, ali i u zemljama regije, u više desetina utrka u ukupno 13 disciplina i 8 starosnih kategorija.

"Mi, ljubitelji plivačkog sporta, okupljeni u klubu 'Sharks' smatramo da organizacija ovakvih natjecanja aktivno doprinosi popularizaciji plivačkog sporta kako u BiH tako i u regiji, obuhvatajući ne samo djecu koja se aktivno bave ovim sportom, već doprinoseći i stvaranju interesa kod djece koja još i ne znaju plivati. Prema posljednjim istraživanjima, više od 70% djece uzrasta do 14 godina su neplivači.

Plivanjem se inače mogu baviti sva djeca bez obzira na psiho-fizičku spremu i status, kao i djeca sa posebnim potrebama. Očekujemo uspješno natjecanje, dobre rezultate, kako naših članova, tako i ostalih sudionika, lijepo druženje i želimo svim sudionicima mnogo sportske sreće", istaknuo je Mirza Čampara, direktor i glavni trener plivačkog kluba 'Sharks' Sarajevo.

Ulaz na bazen će biti besplatan za sve posjetitelje, a pokrovitelji natjecanja su Općina Novi grad Sarajevo, Triglav osiguranje i Sony. Natjecanje će se održati na olimpijskom bazenu Otoka 26. rujna od 10 sati. Prijave će se moći izvršiti do 23. rujna putem propisanog Lenex obrasca koji će biti dostupan ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close