Iz Banja Luke i Srbije

Plesači mostarskog PC ProDance s dva natjecanja doma donijeli brojne medalje

Sport / Flash | 22. 04. 2013. u 10:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski plesni centar ProDance ovaj vikend je ime grada na Neretvi najboljim svjetlom predstavio u BiH i Srbiji, među najboljim plesačima regije. Plesači ovog centra su sudjelovali na dva plesna natjecanja koja su održana u Banja Luci i Vršcu.

Sportski plesači su u subotu sudjelovali na Banja Luka Open 2013 International dance competition gdje su zajedno u kategoriji sa Španjolskom, Bugarskom, Mađarskom, Crnom Gorom, Hrvatskom te BiH plesačima u latinskoameričkim i standardnim plesovima ostvarili odlične rezultate. 

Ovo je inače najjači turnir koji se održava u BiH i mi smo prezadovoljni rezultatima kao i naša djeca. Ovako odlični rezultati, među jakom konkurencijom su samo jedna nova motivacija za naprijed, budući da je ispred nas Državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima koje će biti održano krajem petog mjeseca. Pred nama je puno posla i plesnih priprema kako bi ostavili što bolje rezultate. Djeca su spremna za nova natjecanja, a mi smo tu da njihovu volju i trud usmjerimo“ kazali su za Bljesak.info treneri Josip Bošnjak i Ivana Marić.

Sportski plesači - latinskoamerički i standardni plesovi . Svi parovi ostvarili su pravo na ulazak u finale.

Mateo Crnjac i Ivana Anđelić 2. mjesto Standard i 1. mjesto latin
Ivano Knežević i Ana Bošković 4. mjesto Standard i 2. mjesto latin
Ivica Zovko i Sara Zalihić 4.mjesto latin
PeTar Karačić i Natalija Kuzman 3. mjesto Standard i 3. mjesto latin
Damjan Jurić i Petra Bošković 5. mjesto Standard i 6. mjesto latin
Marko lasić i Ema Galić 3. mjesto Standard i 4. mjesto latin

U to isto vrijeme dvije najstarije skupine PC ProDance otputovale su u Beograd i Vršac gdje su sudjelovale na turniru u modernim plesovima, te su među jakom konkurencijom izborile jedno 1.i jedno 4. mjesto. "Jako smo zadovoljni njihovim nastupom jer su u dosta jakoj konkurenciji došli doma s odličnim mjestima. Pred nama je još turnira i nastupa tako da idemo punom parom za što boljim rezultatima“ kazale su trenerice Valerija Ćubela i Ana Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close