Nakon Tušnja

Plemići opet imaju onaj prepoznatljivi šampionski stav

Sport / Nogomet | 22. 08. 2017. u 10:44 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski se definitivno oporavio od Bijeljine. Dvije vezane pobjede nakon tog poraza jako su dobar dokaz toj tvrdnji. Ono što je vrlo važno – Plemići opet imaju onaj prepoznatljivi šampionski stav.

Zadovoljan je bio i Blaž Slišković, kojem je poraz i loša partija iz Bijeljine i dalje u glavi, s tim da to ružno sjećanje sve više blijedi i blijedi.

Šesti vezani duel s Tuzlacima s pozitivnih ishodom usmjerio mu je misli u jedno pozitivnije stanje uma.

"Bilo je problema, iako se čini da smo lagano pobijedili, ocijenio je Baka, ističući kako nije bio slučaj da je Sloboda loša, nego da je Zrinjski dobar.

"Pružili smo kvalitetnu igru protiv kvalitetne ekipe. Teško će ih itko više pobijediti kući. Mi smo nakon kiksa u Bijeljini spojili dvije pobjede. Prikazali smo kvalitetnu igru, a Sloboda je i dobro prošla, koliko smo imali šansi", kaže trener Mostaraca.

Slijedi gostovanje Vitezu, nakon kojeg ide prvenstvena stanka.

Mostarci, jasno, žele nova tri boda...

"Liga je, generalno gledajući, jača nego lani, što će i iz nas samih izvući još više i dodatno motivirati, da evo već na idućem gostovanju u Vitezu potvrdimo ovu formu i odigramo isto kao u Tuzli, čak i još bolje. Svjesni smo da imamo još rezerve i da je prostora za napredak još mnogo", najavio je za Sportsport.ba rezervni vratar Krešimir Bandić.

Kopirati
Drag cursor here to close