Zrinjski

Plemići bez Arežine prema Poljskoj

Sport / Flash | 17. 07. 2016. u 10:10 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekspedicija Zrinjskog krenula je danas oko 11 iz Mostara na put prema Varšavi, gdje naš prvak u utorak od 20.45 sati igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka s Legijom. 

Na put u Varšavu trener Vinko Marinović poveo je osamnaest igrača, a u Mostaru je zbog stomačne viroze ostao veznjak Filip Arežina.

On je u prvom duelu s Poljacima Pod Bijelim brijegom odradio posljednje četiri minute duela, zamijenivši Nemanju Bilbiju. 

Struka Zrinjskog na raspolaganju će imati sljedeća imena: Nikola Vasilj, Ivan Peko, Anto Radeljić, Tomislav Tomić, Mario Barić, Miloš Žeravica, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Danijel Stojanović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Dalibor Kozić, Matija Katanec, Miloš Filipović, Momčilo Mrkaić i Nemanja Bilbija. 

Ekspedicija Zrinjskog najprije će se prebaciti do Sarajeva, odakle u 15.10 preko Beča leti za Varšavu - dolazak u poljsku prijestolnicu zakazan je za 19.05. 

Posljednji trening uoči uzvrata s Poljacima koji iz prve utakmice imaju prednost gostujućeg gola (1:1), Zrinjski će odraditi u utorak ponedjeljak u terminu utakmice. 

Mostarci će biti smješteni u hotelu 'Regent', čelništvo kluba priključit će im se u ponedjeljak.

Kopirati
Drag cursor here to close