Nagađanja ili...?

Pjanić: Lijepo je kada te povezuju s Barcelonom, ali to su samo medijske priče

Sport / Nogomet | 23. 11. 2015. u 19:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić izjavio je da se ne obazire na medijske izvještaje o navodnoj zainteresiranosti Barcelone za njegove usluge, te da je fokusiran jedino na nastupe u Romi.

''Uvijek je lijepo kada te povezuju sa timovima poput toga, ali to su samo medijske priče'', kazao je Pjanić na press-konferenciji uoči susreta Rome s Barcelonom u petom kolu Lige prvaka.

''Igranje na Nou Campu bit će posebno. Očekujemo tešku utakmicu protiv ekipe koja gotovo nikada ne gubi na svom terenu. Morat ćemo pokušati odigrati kao u prvom meču, presingom na čovjeka koji je u posjedu lopte. Morat ćemo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže'', dodao je.

Zbog brojnih ozlijeda u Romi Pjanić je u susretu protiv Bologne igrao odmah iza Edina Džeke i spreman je da odgovori na sve što se od njega sutra bude tražilo, prenosi Football Italia.

''Vidjet ćemo što će trener tražiti. Bit će teško igrati protiv Barcelone, ali možemo igrati našu igru. Spreman sam odigrati šta se bude tražilo od mene'', kazao je Pjanić.

Kopirati
Drag cursor here to close