U petak sa Zvijezdom

Petrović: Sarajevo ima šansu u oba natjecanja

Sport / Nogomet | 10. 04. 2014. u 06:48 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni stručnjak Ljupko Petrović preuzeo je FK Sarajevo nakon što je Upravni odbor otkaz dao Robertu Jarniju. Trofejni trener, koji je odveo Crvenu zvezdu do naslova prvaka Europe 1991., dogovorio je saradnju sa bordo klubom u trajanju od godinu i pol.

'Došao sam u klub koji ima velike ambicije, kao i ja. Moja želja je osvajanje trofeja. Postoje šanse u oba natjecanja. Potrebno je maksimalno odigrati utakmice do kraja sezone. Nitko u klubu nema pravo na pogrešku, pogotovo igrači i trener. Cilj je izlazak na europsku scenu, a sve više od toga bilo bi super", prenosi Oslobođenje izjavu Petrovića koji smatra kako nije nemoguće nadoknaditi četiri boda zaostatka za Zrinjskim Željezničarem.

"Lako se može stići taj zaostatak kada se za pobjedu dobija tri boda. Ima još neizvjesnih utakmica koji mogu poremetiti planove Zrinjskog, Željezničara, ali i Sarajeva."

Prvu utakmicu Petrović će voditi protiv Zvijezde i to već u petak, kako bi ekipa dobila što više vremena za uzvratni susret polufinala Kupa protiv Zrinjskog. Prva utakmica završila je 0:0.

"Kada se sastaju dvije ekipe iste kvalitete, rezultat 0:0 za goste je dobar uoči revanša jer nije primio gol. Sarajevo može proći u finale. Da bismo uspjeli, u klubu svi zajedno moramo raditi na ostvarenju cilja. Trener sam koji ne trpi prosječnost i slab učinak. Želim pobjedu u svakoj utakmici. Djelimično sam upoznat sa igračkim kadrom. On je dobar i pokušaćemo izvući najbolje iz njega", zaključio je Petrović, prenosi list Oslobođenje.

Kopirati
Drag cursor here to close