Željezničar

Petrović: Protiv Širokog moramo zarizikati

Sport / Nogomet | 25. 04. 2017. u 11:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Grbavici su možda umorniji nego na Pecari, ali daleko od toga da nisu odlučni do kraja gurati na oba fronta.

Trener Plavih Slavko Petrović najavio je da će u sutrašnjem uzvratu polufinala Kupa Željo zarizikati protiv Širokog koji ima minimalnu prednost iz prve utakmice.

“Iskoristio bih priliku da čestitam igračima što su osigurali plasman u Europu i to pet kola prije kraja sezone. Možemo sa ponosom očekivati te utakmice u Europi, poslije 13 godina na našem stadionu i nadam se da ćemo imati više uspjeha nego u prethodnim godinama", izjavio je Petrović.

"Protiv Širokog Brijega nas očekuje teška utakmica. Rezultat 1:0 je neugodan i mora se s puno rizika ući u utakmicu, a isto bi tako bilo i da je prva utakmica okončana bez golova.”

“Nadam se da će moji igrači poslije ovolikog truda pokušati dati sve od sebe. Ako u sportu želiš imati uspjeh, to je presudno. Široki Brijeg je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici odmarao kompletnu ekipu, što može biti prednost, ali i ne mora", dodao je.

U kadru će mu nedostajati nekoliko igrača.

"U polufinalu Kupa pravo nastupa nemaju Stojanović, Hasanović, Bobić i Crnov, a njima se priključuje i kartonirani Stanić. Ipak, nadam se da ćemo ući u finale na kraju, a to bi bio veliki korak pred sljedeću utakmicu koja nas očekuje u Tuzli protiv Slobode."

Utakmica Željezničar - Široki na rasporedu je u srijedu od 18 sati na Grbavici.

Pobjednika ovog duela u finalu čeka Sarajevo.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close