Sukob egoista

Pellegrini: Chelsea je mali klub; Mourinho: Pellegrini je licemjer!

Sport / Nogomet | 22. 09. 2014. u 10:48 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Ljubav' koja već godinama vlada između menadžera Manchester Cityja Manuela Pellegrinija i menadžer Chelsea Josea Mourinha nastavila se i ovoga vikenda nakon ogleda na stadionu Etihad koji je završio bez pobjednika (1-1).

Pellegrini je nakon utakmice poručio kako je 'Chelsea mala momčad', dok je Mourinho uzvratio: Pellegrini je licemjer. Pellegrini se obrušio na 'Bluese' zbog 'kukavičke igre i taktike' koju su prikazali u nedjeljnom derbiju.

"Chelsea je mala momčad. Igrali smo 90 minuta protiv male momčadi koja se stalno branila. Gosti su se branili s deset igrača, a nakon što su zabili gol s igračem više ponovo su se branili," kazao je Pellegrini dodavši:

"Chelsea je igrao kao i nedavno Stoke City, razmišljao je jedino o obrani." Čileanac se osvrnuo i na igru svoje momčadi.

"Zadovoljan sam kako smo igrali. Bili smo aktivni, pokazali smo ambiciju i želju za gol za razliku od suparnika." Naravno, nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Londona. "Pellegrini je licemjer. Stalno ponavlja kako ne želi komentirati Chelsea, ali neprestano govori o nama. Nemojte me pitati o njemu, ne zanima me što je rekao," poručio je Mourinho.

Njihov sukob je otvorio Mourinho 2010. godine nakon što je naslijedio Pellegrinija na klupi Real Madrida. Čileanac je bio prisiljen napustiti 'Kraljevski klub' nakon drugog mjesta u Primeri, a iz Reala je preselio u Malagu. Umjesto njega na Santigao Bernabeu je stigao Portugalac.

Kopirati
Drag cursor here to close