rivalstvo

Peko: Normalno je da igrači prelaze iz Širokog u Zrinjski i obrnuto

Sport / Nogomet | 05. 08. 2015. u 10:21 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnovije pojačanje Zrinjskog Ivan Peko potpisao je prošlog vikenda ugovor s mostarskim klubom i konkurirat će za prvi sastav već u subotu, kada u okviru 3. kola u Mostar stiže Travnik.

“Iza mene je tek nekoliko treninga, ali već sada mi je jasno da smo dosta kvalitetni, posebno u sredini i prema naprijed. Što se konkurencije tiče, jaka je, ali bolje da je tako, a na treneru je da odluči tko će igrati. Sigurno je da nam je potreban širok kadar, jer pred nama je osamnaest utakmica do kraja godine, a sigurno će doći ozljede i kartoni”, kazao je Peko za Dnevni list.

Zanimljivo je i to da je Peko treći bivši igrač Širokog pristigao ovog ljeta u Zrinjski – Zakarić je bio jedan od najvažnijih igrača tima s Pecare, Laštro, koji je u 2. kolu pogodio za trijumf u Zvorniku, stigao je iz Osijeka, prethodno kojem je prošle sezone igrao i u Širokom…

U drugom smjeru je (preko Moldavije) otišao Ivan Crnov.

“Normalno je da igrači idu iz Širokog u Zrinjski i obratno, ali eto ovog se ljeta dogodilo to da smo trojica koja smo ranije igrala za Široki stigla u Mostar. To mi pomaže, ali i pored njih 60-70 posto kadra poznavao sam od ranije. I ostali dečki su OK, nije bilo problema kod prilagodbe”.

Nije siguran hoće li za vikend debitirati, no zna da je Zrinjski do sada obavio sjajan posao.

“Nisam gledao utakmicu u Zvorniku, ali to da smo pobijedili s igračem manje dosta govori. Šest bodova iz prve dvije utakmice, nije moglo bolje. Najopasnije je unaprijed upisivati bodove, nikoga se ne smije podcijeniti pa ni Travnik. Ali jasno je da ćemo napraviti sve da bi što mirniji dočekali derbije koji će uslijediti”, zaključio je Peko za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close