europska liga

Partizan primio petardu, Skenderbeu "natamburao" Sporting

Sport / Nogomet | 05. 11. 2015. u 22:43 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 4. kola I skupine Europske lige Fiorentina je na gostovanju pobijedila Lech 2:0 i ostala u igri za plasman u drugi krug natjecanja.

Oba gola zabio je Josip Iličić (42, 83).

U drugom susretu iz ove skupine Basel je na gostovanju pobijedio Belenenses 2:0. Golove su postigli Marc Janko (45-11m) i Embolo (64). Na ljestvici vodi Basel (9), ispred Fiorentina (6), Lecha (4) i Belenensesa (4).

U skupina G Lazio je na gostovanju pobijedio Rosenborg 2:0 i praktički osigurao 'europsko proljeće'. Oba gola zabio je Filip Đorđević (9, 29). U drugom susretu St Etienne je slavio protiv Dnjipra 3:0, a golove su postigli Kevin Monnet-Paquet (38), Robert Berić (52) i Romain Hamouma (65).

U susretu 4. kola J skupine Monaco je na gostovanju u Bakuu odigrao 1:1 protiv Karabaga. Karabag je poveo u 39. minuti golom Samuela Armenterosa, no momčad iz Kneževine je u nastavku susreta sretno uspjela izjednačiti. Pogodak je postigao Ivan Cavaleiro u 72. minuti utakmice i to nakon što ga je domaći vratar Ibrahim Šehić pogodio loptom prilikom ispucavanja.

U drugom susretu Tottenham je u Londonu pobijedio Anderlecht 2:1. Golove za 'Spurse' zabili su Harry Kane (29) i Dembele (89), a za goste je zabio Ezekiel (72). 

U skupini H rezultatom 1:1 je završio susret između Bešiktaša i moskovskog Lokomotiva. Turski sastav je poveo golom Quaresma u 58. minuti, a izjednačio je Baye Niasse u 76. minuti.

U drugom susretu iz ove skupine Skenderbeu je priredio iznenađenje pobijedivši Sporting 3:0. Sabien Lilaj zabio je prva dva gola (14, 19-11m), a trećeg je postigao Nimaga (56). Sporting je od 19. minute igrao s igračem manje nakon što je vratar Rui Patricio 'pocrvenio' nakon što je skrivio kazneni udarac.

U skupini L uvjerljiv je bio Athletic Bilbao koji je 5:1 porazio beogradski Partizan, a Agsburg je s 4:1 pobijedio Alkmaar.

Kopirati
Drag cursor here to close