NK Široki Brijeg

Pandža: Bitan je trofej; Čabraja: Živjeli smo za ovo

Sport / Flash | 18. 05. 2017. u 13:39 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega po treći put u klupskoj povijesti osvojili su Kup BiH. Nakon što su slavili u prvom susretu na Koševu 1:0, u srijedu su pred punom Pecarom izgubili od Sarajeva 0:1 te je osvajač Kupa odlučen nakon dramatičnih jedanaesteraca.

Igrači ''Plavo-bijelih'' bili su prepuni dojmova nakon osvajanja trofeja te su ''eksplodirali'' nakon što je Dejan Čabraja pogodio zadnji jedanaesterac.

''Sarajevo je imalo zicere, imali smo i mi za 2:0 u Sarajevu, pa nismo zabili. Oni su sinoć zabili taj pogodak. Sarajevo je stvarno bilo dobro. Bolji su bili, međutim, uspjeli smo se obraniti i na neki način zasluženo pobijediti u dvije utakmice uz malo sreće. Bitan je trofej'', izjavio je iskusni stoper Boris Pandža.

Njegov suigrač Dejan Čabraja ističe da su dali sve od sebe te da su trenirali i živjeli za osvajanje Kupa.

''Znali smo da će biti teško. Pripremali smo na to. Sarajevo je odlična momčad. Dali smo sve od sebe. Priznajem, oni su bili bolji, dominirali su, ali to je nogomet. Na kraju smo sretno pobijedili. Jedanaesterci su uvijek lutrija. Trenirali smo, živjeli smo za ovo. Ovo nam je spasilo sezonu i na kraju je sve ispalo u najboljem redu'', rekao je Čabraja.

Kopirati
Drag cursor here to close