tenzije izvan ringa

Otkazan meč u Mostaru: Seferi i Beljo "potukli se" na Facebooku

Sport / Flash | 25. 08. 2015. u 09:08 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meč za obranu naslova prvaka Europe po WBO verziji između mostarskog boksača Damira Belje i albanskog boksača Nurija Seferija ipak neće biti održan u Mostaru.

Beljo, “Bombarder s Neretve”, i Seferi, “Albanski Tyson”, trebali su izaći u ring 15. rujna u Mostaru, no taj meč je otkazan. Prvotno je trebao biti pomaknut za dva tjedna jer se Beljo ozlijedio na treningu u Njemačkoj, no na koncu je potpuno otkazan.

Beljo će ipak braniti svoj naslov po WBO verziji, ali ne protiv Seferija i ne u Mostaru.

“Meč za obranu WBO prvaka Europe će biti i održati će se u Širokom Brijegu. Imamo par jakih protivnika i u Široki Brijeg dolazi samo jak protivnik. Ja ću sve dati od sebe da budem maksimalno psihofizički spreman i da titula ostane u našim rukama! Poslije tog čekam meč za prvaka svijeta”, objavio je putem Facebooka promjenu planova Damir Beljo objasnivši zbog čega je došlo do otkazivanja meča sa Seferijem.

“Nažalost, Marco Huck je izgubio titulu prvaka svijeta i to mijenja sve planove sa Nurijem Seferijem. Tražit ćemo još jačeg i kvalitetnijeg borca i nadam se uz podršku tribina da ću pobijediti i kao što sam rekao, čekati priliku za svjetski naslov!”.

Ipak, promjena planova nije naišla na dobar odziv u Seferijevom taboru. Seferi je na Facebooku napisao kako Beljo “nikada nije bio boksač njegovog ranga i kako je kukavica te je zbog toga izbjegao okršaj s njim”.

T dashur miq sot pas nj bisede t gjat me menaxherin tim Erol Caylan me konfirmoi se kundershtari im Damir Beljo me ...

Posted by Nuri "Albanian Tyson" Seferi on Monday, 24 August 2015

Na takve riječi uskoro je stigao odgovor i s Beljinog profila, ovaj put na engleskom:

“Dragi Nuri, nikada nisam vrijeđao tebe ili nekoga drugog na Facebooku i nikada neću napraviti tako nešto. Prvo, ozlijeđen sam, drugo, naš prijatelj Marco Huck je izgubio meč i zbog toga ti više nisi zanimljiv protivnik za nas. Također, loša stvar je što si i ti izgubio zadnji meč. Ostvari dvije dobre pobjede, a kada obranim svoju titulu neće biti potrebe da dođeš u Mostar jer ću ja doći u Albaniju. Pošalji dobru ponudu i dolazim. U svakom slučaju, želim ti puno sreće u karijeri, zdravlja i puno pozdrava, Damir Beljo”.

Priopenje Damira Belje, Bombardera s Neretve povodom objava na Facebook stranici Nurija Seferija: "Dear Nuri, I am...

Posted by Damir Beljo on Monday, 24 August 2015
Kopirati
Drag cursor here to close