Prvo Kloppovo pojačanje

Otac popustio: Marko Grujić ipak potpisao za Liverpool

Sport / Nogomet | 06. 01. 2016. u 15:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Crvene zvezde Marko Grujić (19) potpisao je petogodišnji ugovor sa engleskim Liverpoolom, odakle će se vratiti u beogradski klub na pozajmicu do kraja ove sezone, javlja Agencija Anadolija.

Kako je prenose britanski mediji Grujić je sa klubom sa Anfielda potpisao petogodišnji ugovor vrijedan sedam milijuna eura.

"Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam postao član Liverpoola. Ne mogu dočekati debi na Aenfieldu i početak rada u Melwoodu", izjavio je Grujić nakon potpisivanja ugovora.

U prvom intervjuu za službenu web stranicu "crvenih" istaknuo je da se za ovaj korak odlučio jer želi napredovati u karijeri i izrazio uvjerenje da je Liverpool pravo mjesto za to.

"Želja mi je da igram pred najbučnijim navijačima u Europi, na Anfieldu. Dopada mi se atmosfera i na drugim stadionima ovdje. Volim igrati pod pritiskom, jer tad dajem najbolje", izjavio je mladi vezist.

Marko Grujić je dijete Crvene zvezde, a za prvi tim je debitirao u svibnju 2013. godine sa svega 17 godina. Do sada je za "crveno-bijele" odigrao 31 utakmicu i postigao pet golova. U lipnju ove godine je sa omladinskom (U20) reprezentacijom Srbije stigao do naslova svjetskog prvaka.

Podsjetimo, Grujić je trebao potpisati konačni ugovor prije mijesec dana, no taad je cijelu priču stopirao Markov otac koji je uzeo njegovu putovnicu i jasno poručio da njegov sin ne ide nigdje.

''Niti će Marko potpisati za Liverpool, niti će dobiti 'osmicu' Stevena Gerarda. Jedino je sigurno da ostaje u Zvezdi s kojom ima ugovor, kako bi osvojio titulu i pokušao da napadne Ligu prvaka. Nekome u Zvezdi se žuri sa prodajom Marka. Sa 19 godina i 19 utakmica svi u klubu ga vide kao spasioca, što je glupost“, kazao je Goran Grujić za srbijanske medije.

Kopirati
Drag cursor here to close