Osim zadovoljan pripremama, igrači vjeruju u uspjeh!
Plavi, plavi
OBJAVA: Petak, 13. srpnja 2012. 15:55
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.S.
Široki - Željo Kup finale
0

Trener Željezničara Amar Osim naglasio je na današnjoj konferenciji za medije u Sarajevu da se njegova ekipa dobro pripremila za pretkolo Lige prvaka!

Trener Željezničara Amar Osim naglasio je na današnjoj konferenciji za medije u Sarajevu da se njegova ekipa dobro pripremila za pretkolo Lige prvaka u kojem će igrati protiv slovenskog Maribora, ali da njegovi igrači još moraju raditi na nekim aspektima igre.

- Najvažnije je da smo kvalitetom blizu Maribora. Pripreme su bile dobre iako su nam vrućine stvarale probleme, pa ekipa nije mogla pružiti svoj maksimum. Do utakmice s Mariborom stvari će se posložiti i naša igra će sigurno biti bolja, kazao je Osim i dodao da ne brine za napadački učinak Adilovića koji nije postigao pogodak na pripremama.

Na konferenciji za medije su bili i novi igrači Željezničara Marjan Antolović, Tomislav Tomić i Danijal Brković.

Golman Antolović je kazao da će dati sve od sebe da zamijeni Gušu na golu ''plavih''.

- Postavio je teško oborive rekorde, ali dat ću sve od sebe da ga zamijenim na dostojan način. Najvažnije je da sam se uklopio u ekipu i sada moramo pokušati ostvariti dobar rezultat protiv Maribora, istaknuo je Antolović.

Željezničar je pustio u prodaju godišnje ulaznice po cijenama: sjever - 80, jug - 50 i 30, zapad - VIP 200 i zapad - 150 KM.