stigli irci

O'Neill: Čuo sam za atmosferu na Bilinom polju, ali to trebam tek vidjeti

Sport / Nogomet | 12. 11. 2015. u 19:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Republike Irske večeras će na ''Bilinom polju'' u Zenici obaviti trening pred sutrašnji prvi susret doigravanja za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016.

Ekipa koju s klupe predvodi stručnjak Martin O'Neill sutra će protiv najboljih bh. nogometaša nastupiti desetkovana ozljedama.

O'Neill je na današnjoj konferenciji za medije naglasio da ne želi puno razmišljati o ozlijeđenim igračima, nego da želi da igrači koji budu igrali protiv BiH daju sve od sebe da u ovom susretu ostvare dobar rezultat. Stručnjak iz Sjeverne Irske očekuje težak meč.

- Ova utakmica je velik izazov za sve nas. Čuo sam da je atmosfera na ''Bilinom polju'' usijana, vidio sam to na televiziji, ali to tek trebam sam iskusiti. Očekujem da će sutra u biti dobra nogometna atmosfera, ali ništa što naši igrači nisu već iskusili - rekao je O'Neill.

Irci najveću prijetnju vide u napadaču BiH Edinu Džeki, koji je propustio nekoliko utakmica zbog ozljede, a sutra će ponovo nastupiti u dresu bh. tima.

- Džeko je nakon ozljede počeo dobro igrati za Romu i sigurno je da je on veliki igrač, ali on nije jedini dobar igrač u reprezentaciji BiH i morat ćemo uraditi dobar posao u obrani na svim protivničkim igračima. Džeku znamo iz Manchester Cityja, težak je protivnik i tek ćemo vidjeti kako ćemo se njemu suprotstaviti - objasnio je izbornik Irske.

Dodao je da će zbog ozljeda morati promijeniti taktiku za meč protiv BiH, te da ima neke zamisli, ali da je najvažnije da pristup i borbenost irskih igrača bude odgovarajući.

Kopirati
Drag cursor here to close