U potrazi za novim klubom

Olić: Za mene i Dinamo je već prekasno

Sport / Nogomet | 04. 03. 2014. u 12:41 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatskom napadaču Ivici Oliću uoči ovoljetnog nastupa na SP-u u Brazilu predstoji važan zadatak u karijeri. Ugovor s Wolfsburgom mu istječe, stoga na vrijeme mora pronaći novi klub kako bi neopterećeno krenuo u mundijalsku avanturu.

Olić ima nekoliko ponuda na stolu, u svojim ga redovima želi vidjeti nekoliko njemačkih prvoligaša, ponude su stigle i s Otoka, a postoji mogućnost prelaska čak i u američki MLS.

"Istina je, pričalo se o odlasku u SAD, o Dubaiju, no Engleska je ipak prvi izbor jer je Stoke pokazao ozbiljan interes. Ponovit ću, lijepo bi bilo igrati protiv Manchester Uniteda, Liverpoola i ostalih engleskih velikana. Ipak, nije sve završeno, ništa nisam potpisao iako su razgovori sa Stokeom bili vrlo ozbiljni. Ima još nekoliko opcija u Njemačkoj tako da moramo još malo pričekati. Da, moj bivši HSV je također u igri. Nikad ne reci nikad, no odlučit ću tijekom ovog mjeseca.", rekao je Ola za Sportske novosti.

U 34. godini pričalo se i o mogućem povratku u Hrvatsku. Zdravko Mamić bi dao sve da ga sljedeće sezone u novom pohodu na Europu ima u Maksimiru.

"Za mene i Dinamo je već prekasno! S Dinamom sam osvojio prvenstvo i bio najbolji strijelac lige. Ne želim pokvariti dojam koji sam ostavio...", rekao je iskreni Olić.

Kopirati
Drag cursor here to close