Susret u Mejdanu

OKK Sloboda očekuje pobjedu protiv Zrinjskog

Sport / Košarka | 28. 10. 2016. u 13:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Slobode s velikim optimizmom dočekuju utakmicu drugog kola prvenstva BiH protiv Zrinjskog.

S velikim ambicijama tuzlaski tim je ušao u sezonu, a onda su ih "napale" ozlijede igrača. Najprije se tijekom priprema povrijedio iskusni Mirza Hrnčić, a dan uoči gostovanja u Širokom Brijegu stopalo je ozlijedio i kapiten Almir Hasandić i neizvjesno je koliko će trajati njegov oporavak.

Usprkos tome, trenera Velimira Gašića uoči sutrašnjeg duela ne napušta optimizam.

''Imamo najmlađu ekipu u Ligi 10 i vjerujem da ćemo uz maksimalan angažman obradovati ljubitelje košarke u Mejdanu. Želja nam je da se u što boljem svjetlu predstavimo publici od koje očekujemo da bude naš vjetar u leđa. Prvenstvo će biti dosta izjednačeno, a među favoritima za Ligu za prvaka nalazi se nekoliko ekipa s iskusnim igračima. Tu svrstavam i ekipu Zrinjskog koja posjeduje zavidnu razinu kvalitete'', rekao je Gašić danas na konferenciji za novinare.

Osim Hrnčića i Hasandića, svi igrači su na raspolaganju stručnom stožeru. Među njima i Amerikanac Devonte Brown koji je došao s Indiana State Univerziteta.

''Imam dobro mišljenje o Brownu i vjerujem da će biti pojačanje za Slobodu'', smatra Gašić.

Kapetansku traku od Hasandića preuzeo je Enes Latifagić, iskusno krilo, koji s dosta optimizma očekuje sutrašnju utakmicu s Mostarcima.

''Siguran sam da će zalaganje svakog od nas biti maksimalno. Vrlo dobro smo radili cijeli tjedan i želimo da trud i rad kapitaliziramo prvom pobjedom. Pozivam navijače da napune Mejdan i da zajedno proslavimo trijumf protiv Zrinjskog'', izjavio je Latifagić.

Utakmica Sloboda – Zrinjski igra se sutra od 19.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close