Široki Brijeg

Održan ždrijeb skupina najpopularnije malonogometne lige mjesnih zajednica u Hercegovini

Sport / Ostali sportovi | 22. 06. 2017. u 12:28 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu održan ždrijeb skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokoga Brijega - najpopularnije i najbolje organizirane malonogometne lige u Hercegovini.

Predstavnici 25 mjesnih zajednica nazočili su ždrijebu, a nositelji skupina su prve navedene momčadi u skupini (A1, B1, C1, D1 i E1). Titulu brane Ljubotići koji se nalaze u skupini C kao član druge jakosne skupine s obzirom da se one određuju prema učinku iz prošlih nekoliko sezona.

Utakmice MNL MZ će se igrati na renoviranom igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg u razdoblju srpanj – kolovoz 2017. godine, izuzev finalne utakmice, koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na stadionu Pecara u naknadno određenom terminu.


(Klikni na fotografiju za veći prikaz)

Početak MNL MZ najavljen je za 3. srpnja 2017. godine, utakmicom između mjesnih zajednica Rasno i Crne Lokve dok će se ceremonija svečanog otvaranja održati nakon prve utakmice.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine koja počinje 22. kolovoza, a čiji će domaćin biti Grad Široki Brijeg.

Nakon ždrijeba predstavljena je i službena lopta natjecanja kojom igraju, između ostalih, futsal lige Hrvatske i Portugala. Svih deset gradova/općina u Hercegovini također će ove sezone igrati s novim Mikasa loptama kao i sama završnica Lige Hercegovine.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Širokoga Brijega imenovao je Organizacijsli odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će provesti natjecanje, i to u sastavu: Zvone Galić, Mirko Lugonja, Hrvoje Vukoja i Miro Karačić.

Raspored prva tri dana MNL MZ Široki Brijeg:

Ponedjeljak, 3. srpnja:
1. utakmica (20:30) Rasno – Crne Lokve
2. utakmica (21:30) Ljuti Dolac – Brig
3. utakmica (22.30) Ljubotići – Biograci

Utorak, 4. srpnja:
1. utakmica (20:30) Kočerin – Dobrič Provo- Grabova Draga
2. utakmica (21:30) Jare – Dužice
3. utakmica (22.30) Ciglana Gradac – Oklaji

Srijeda, 5. srpnja:
1. utakmica (20:30) Trn – Uzarići
2. utakmica (21:30) Čerigaj – Buhovo
3. utakmica (22.30) Mokro – Crnač

Kopirati
Drag cursor here to close