Derbi

Odović: Nedostajat će nam Bajić, ali vjerujem da možemo parirati Širokom Brijegu

Sport / Nogomet | 12. 03. 2015. u 14:28 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara i Širokog Brijega u nedjelju, 15. ožujka na stadionu ''Pecara'' će odigrati derbi 17. kola Premier lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar će već sutra otputovati u Široki Brijeg, gdje će imati mnogo bolje uvjete za treniranje i pripremu za nadolazeći derbi sa starim rivalom.

Trener sarajevskih ''plavih'' Milomir Odović očekuje kvalitetan susret i nada se da će njegovi igrači parirati trenutnom lideru na ligaškoj ljestvici.

"Respektiramo ekipu Širokog koja je zasluženo na prvom mjestu. Stanje u našem timu je dobro, ali sigurno će nam nedostajati Rijad Bajić koji je suspendiran zbog kartona. Vjerujem da možemo odigrati dobru utakmicu, a vidjet ćemo kako će završiti", rekao je Odović u izjavi za Fenu.

U ekipi Željezničara nekoliko igrača se žalilo na povrede, a Odović ističe da će najvjerojatnije svi biti spremni do nedjelje.

''Željo'' će u Širokom Brijegu obaviti dva treninga koja će igračima koristiti da se priviknu na prirodnu travu, jer su u proteklom razdoblju trenirali na vještačkoj.
Široki Brijeg i Željezničar će igrati derbi 17. kola PL BiH u nedjelju, 15. ožujka na stadionu ''Pecara'' s početkom u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close