Superliga FBiH

Odbojkašice Čapljine svladale Brezu i nastavile put prema vrhu ljestvice

Sport / Flash | 17. 12. 2014. u 23:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgleda kako odbojkašice Čapljine ne misle stati kada su u pitanju pobjede, kako na domaćem tako i na gostujućem terenu.

Odbojkašice Ilijane Dugandžić ove su srijede, u zaostaloj utakmici osmog kola, sa visokih 3:0 na domaćem terenu svladali ekipu Breze te tako došli na četvrtu poziciju na ljestvici Super lige Federacije BiH.

U prvom setu Čapljina je slavila sa 25:20, u drugom setu sa 25:21, dok je treći set pripao domaćoj ekipi rezultatom 25:17.

Ovom pobjedom Čapljinke su došle na četvrto mjesto ljestvice, a prema onome što se moglo čuti od djevojaka, ovoga vikenda idu u Vitez uzeti bodove vodećoj ekipi lige.

Očito je kako je čapljinska ženska odbojka doživjela pravi preporod, posebice nakon dolaska Ilijane Dugandžić na mjesto trenerice, inače dugogodišnje reprezentativke Hrvatske i jedne od najboljih igračica Europe, koja je na tribine čapljinske dvorane uspjela vratiti ljubitelje odbojke.

''Veoma smo zadovoljne današnjom igrom i naravno pobjedom i osvojenim bodovima. Svakoga dana naporno treniramo i radimo, a uz veliku želju za igrom napokon su na naplatu došli i odlični rezultati.

Hvala trenerici Ilijani, ona je netko tko nam je trebao već dugi niz godina kako bi naša odbojkaška priča postala ovako pozitivna, te hvala publici i portalu Bljesak.info koji prate naše uspjehe'', istaknula je za naš portal igračica Čapljine Tomislava Puljić.

Zadovoljna pobjedom i odličnim rezultatima bila je i Matea Jelčić.

''Očito je kako smo trebali početi pobjeđivati da se na tribine vrati naša publika, a trebao nam je i netko poput Ilijane da nam vrati vjeru i usmjeri nas na profesionalni odbojkaški put. Slijedi nam utakmica protiv Viteza, gdje idemo po pobjedu, jer ako smo mogli pobijediti drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu, zašto ne bi i vodeći Vitez.

Nakon toga imamo kratak odmor i već smo istaknuli kako želimo krenuti s pripremama odmah poslije nove godine, jer u drugom dijelu sezone želimo još više pobjeda i još bolje rezultate'', optimistična je Matea Jelčić.

Kopirati
Drag cursor here to close