Grandiozan poduhvat

Od Mostara do Vukovara za 24 sata... na biciklima u studenom!

Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2016. u 11:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar – Vukovar, 400 kilometara, za 24 sata. Ne zvuči kao izazov, ali ako pričamo o putovanju na biciklima i to u studenom – perspektiva se značajno mijenja.

Mostarski biciklisti Toni Zorić i Mario Marić (BK Mostar) i kolega im iz Žepča Ivan Širić (BK Pedala) odlučili su se na taj poduhvat kako bi obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara - 18. studenoga. 

Plan je sljedeći: trojac će u pratnji Adija Čučka u vozilu na put iz Mostara krenuti sutra u ranim jutarnjim satima, a očekivani dolazak je u četvrtak iza ponoći.

“U Hrvatskoj će nas dočekati naši prijatelji Dražen Buco Kožul i Robert Rapan koji su se pobrinuli za dostojanstven doček za što im se zahvaljujemo”, poručio je trojac koji je svjestan težine izazova.

“Pred nama je nimalo lagan zadatak, sa niskim temperaturama i snijegom u Bosni te vjetrom koji nam može praviti velike probleme. No, mi imamo vjeru u naš uspjeh i nepokolebljivi smo u namjeri da ovu ideju sprovedemo u djelo.”

“Plan je da srijedu provedemo na putu koji će završiti u četvrtak u noćnim satima sa fotografiranjem ispred Vodotornja u Vukovaru. Nakon toga idemo u smještaj na odmor, a dan ćemo provesti sa našim prijateljima u Vukovaru. U petak će nam se priključiti prijatelji koji sa biciklima dolaze iz Zagreba, kada svi zajedno pristupamo komemorativnom programu obilježavanja 25. obljetnice pada Vukovara”, zaključuju biciklisti.

Kopirati
Drag cursor here to close