www.bet-live.ba

Od danas novi broj tjednika ''Info BET Live''

Sport / Flash | 05. 05. 2014. u 07:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poštovani igrači, novi broj tjednika "Info BET Live" donosi:

Engleska Premier liga

Ove sezone gledamo skoro pa filmsku završnicu u engleskoj Premier ligi. Tri su kluba ostala u igri za naslov prvaka, a situacija na vrhu se mijenja iz tjedna u tjedan. Liverpool je porazom od Chelseaja izgubio status favorita, ali još uvijek nije sve izgubljeno. Treba im kiks Manchester Cityja. Tko god na kraju osvoji naslov, bit će to u potpunosti zasluženo.

Premijer liga BiH

Najdramatičnija sezona u povijesti bh. nogometa stigla je do posljednjeg čina. Na redu je 30. kolo, posljednjih 90 minuta ludo zanimljivog prvenstva, a u pojedinim utakmicama ulog je i dalje velik. Odlučuje se o pozicijama koje vode u Europu, o tome tko će se preseliti u niži rang… Najzanimljivije će biti u Mostaru gdje se igra gradski derbi Velež – Zrinjski.

Madrid Open

Madrid će po 13. puta ugostiti najbolje tenisače i tenisačice današnjice. Na terenima modernog zdanja La Caja Magica bit će gotovo svi koji nešto znače u svijetu tenisa. Vrhunski spektakl je zajamčen, a naslov će u muškoj konkurenciji pokušati obraniti Rafael Nadal. Kod tenisačica, trofej je već dvije godine u vlasništvu Serene Williams, ali Amerikanka će se morati žestoko pomučiti da ga sačuva, jer su dolazak potvrdile baš sve djevojke iz vrha WTA ljestvice

Nove lige, nove prilike za klađenje u Vašim omiljenim "BET Live" i "Petica PLUS" poslovnicama.

Kopirati
Drag cursor here to close