Sportski savez

Obrazovne institucije Mostara se upoznale sa sportskom akademijom 'Mali most'

Sport / Flash | 30. 06. 2015. u 13:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija za razvoj i unaprijeđenje sportskih i rekretativnih aktivnosti 'Mali Most' provodi aktivnosti prije otvaranja sportske Akademije 'Mali Most' u Mostaru u sklopu projekta 'Dijalog za budućnost' koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine.

Projekt 'Dijalog za budućnost' se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira - Fonda za izgradnju mira (PBF).

Sa ciljem da se predstavi rad Akademije, te uspostavi suradnja sa obrazovnim ustanovama i organizacijama koje se bave pitanjima mladih, danas je organiziran 'Okrugli stol' na kojem su učešće uzeli predstavnici Univerziteta 'Džemal Bijedić', Sveučilišta u Mostaru, Gimnazije Mostar, Koledža ujedinjenog svijeta, Vijeća mladih, Vijeća učenika, Europske zajednice specijalno predstavništvo Mostar, Međunarodne osnovne škole Mostar.

Pored prezentacije Sportske akademije sudionici su kroz razgovor razmijenili praktična iskustva kada je u pitanju suradnja u lokalnoj zajednici, te aktivnosti, pored sportskih, a koje bi Akademija trebala da u sklopu svojih svakodnevnih sadržaja ima.

Veliku podršku projektu pruža Gradska uprava Grada Mostara na čelu sa gradonačelnikom, kao i Sportski savez Grada Mostara. 'Okrugli stol' je održan u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara, navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close