sumnjivo kolo

NS Republike Srpske poništava posljednje kolo?!

Sport / Nogomet | 09. 06. 2015. u 09:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda odigrani su susreti 26. kola Prve lige Republike Srpske na kojima je bilo mnogo diskutabilnih događanja, pa je Odbor za hitna pitanja Nogometnog saveza Republike Srpske (FSRS) odlučio odgoditi dvomeč finala Kupa Republike Srpske, piše Mondo.ba

Rudar Prijedor i Krupa trebali su utakmice za trofej igrati 10. i 13. lipnja u Prijedoru, odnosno Krupi na Vrbasu, ali su oni odgođeni do daljnjeg.

U utorak u 13 sati zakazana je hitna sjednica Takmičarske i Disciplinske komisije FSRS, Antikorupcijskog tijela i tužitelja Saveza s ciljem utvrđivanja regularnosti odigranih utakmica 26. kola Prve lige Republike Srpske.

Naime, u susreti 26. kola Proleter je u Tesliću savladao prvoplasirani Rudar Prijedor 1:0 u meču na kojem su se domaćini borili za ostanak, a gosti za šampionsku titulu i plasman u Premijer ligi BiH, dok je u Trebinju Leotar poražen od Podrinja također minimalnim rezultatom.

Tim iz Janje ovom pobjedom osigurao je ostanak, dok su Trebinjci ostali bez titule. Neregularno je i to što je utakmica u Tesliću zbog divljanja navijača počela i završila skoro 20 minuta kasnije u odnosu na sve utakmice.

Iz Trebinja i Mrkonjić Grada, odakle je Sloboda također ispala, optužili su Teslićane i Prijedorčane za namještanje susreta, a konačnu odluku o susretima posljednjeg, 26. kola dat će Nogometni savez Republike Srpske

Kopirati
Drag cursor here to close